Fråga Monika Björn - Gästexpert: Träning


Här kan du ställa din fråga om träning Monika Björn är PT, yogalärare och en entreprenör inom träning och utbildning. När hon upplevde en rad otrevliga kroppsliga besvär samtidigt som den dagliga träningen gick trögt förstod hon först inte att hon hamnat i klimakteriet. Bristen på upplysning fick henne att ta reda på hur hon kunde må bättre. Den samlade kunskapen om menopaus resulterade i boken "Stark genom klimakteriet" och en stor kunskapsbank som hon gärna delar med sig av. Monika är gästexpert på Kurera – passa på att ställa din fråga till henne! Hon kan tyvärr inte ge personlig rådgivning.

Glöm inte namn, adress, telefon, mejladress när du ställer din fråga. Anledningen till att vi ber dig uppge detta, är att vi vill vara säkra på att det är en fysisk person som ställer frågan.

Vi raderar mejl och samtliga uppgifter kontinuerligt.

Alla frågor som publiceras och besvaras är anonyma, men du måste uppge ditt namn för att frågan ska kunna besvaras.

Mer information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns här: https://kurera.se/gdpr


Senaste inläggen

Kroppen svarar inte längre på träning – hur gör jag?

Fråga till Gästexpert: Träning

Hej,  Undrar hur jag skall lägga upp min träning, vid 54 års ålder? Tränar 4-6 ggr i  veckan, allround med löpning, cirkelträning, styrketräning och yoga. Kroppen inte svarar som förut, utan jag får mer skador, (har fått artros ovanpå allt)  sträckningar, mer fluff runt magen och rumpan är gone with the wind. Tacksam för tips!

Läs mer →

Kan ashwaganda hjälpa mig att sova bättre?

Fråga till Gästexpert: Träning

Hej, Är i klimakteriet sedan två år och sover numera aldrig en hel natt. Har provat både gaba, melatonin och magnesium men har bara fått en liten förbättring. Har nu fått nytt tips av kolleger som har hjälpt dem sova bättre – KSM 66, tror du det kan vara en lösning för mig? eller ska […]

Läs mer →